SyncTwoFolders

SyncTwoFolders voor Mac

Synchroniseer de inhoud van verschillende mappen

Met het gratis SyncTwoFolders maak je met enkele muisklikken de inhoud van twee verschillende mappen hetzelfde. Zo hoef je niet eindeloos heen en weer te copy-pasten om deze taak te volbrengen.Af en toe moet je de inhoud van mappen synchroniseren....Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Snel & betrouwenbaar
  • 3 Typen synchronisatie
  • Sla repeterende taken op

TEGEN

  • Onduidelijke symbolen in menu

Uitmuntend
8

Met het gratis SyncTwoFolders maak je met enkele muisklikken de inhoud van twee verschillende mappen hetzelfde. Zo hoef je niet eindeloos heen en weer te copy-pasten om deze taak te volbrengen.

Af en toe moet je de inhoud van mappen synchroniseren. Zo bewaar je misschien belangrijke werkdocumenten op zowel een harde schijf als een draagbare usb-stick. Bewerk je ze standaard op één locatie, dan heeft de andere map geregeld een update nodig. SyncTwoFolders helpt je hierbij met een enkel schermpje waarin je de mappen specificeert. Je synchroniseert vervolgens op 3 manieren: inhoud van beide mappen wordt som van aparte mappen, bron vult doelmap aan & bron vervangt doelmap.

Als je wil, voert SyncTwoFolders bovendien eerst een 'simulatie' uit. Deze dure term betekent simpelweg dat de applicatie een log maakt van de hypothetische veranderingen, maar ze niet uitvoert. Dit is misschien een beetje over the top, maar wel een vangnet wanneer je werkt met écht belangrijke bestanden. Het enige minpunt van SyncTwoFolders is het gebruik van enkele ongewone knopjes en symbolen die alleen in een diep verstopt hulpdocument zijn uitgelegd.

SyncTwoFolders is een uitstekend stuk gereedschap voor het synchroniseren van de inhoud van verschillende mappen. De applicatie is snel en - nog belangrijker - accuraat.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

SyncTwoFolders

Download

SyncTwoFolders 2.0.1

Beoordelingen about SyncTwoFolders

  • door Anonymous

    super handig. super handig! wat ik zocht was een manier om alleen nieuwe of gewijzigde files in een subtree to kopieren naar een ander Meer

Promotie×